Wanneer je een spelletje roulette gaat spelen zal het je meteen opvallen dat je over een niet onaanzienlijk aantal inzetmogelijkheden beschikt. We onderscheiden op dit vlak de inside van de outside bets. Deze laatste is van beide mogelijkheden veruit de populairste, maar hoe komt dat nu precies? Wanneer je een inzet plaatst rechtstreeks op één van de getallen beschik je over een potentiële winstkans van 1 op 36. Dit is natuurlijk niet zo veel en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Wanneer je een weddenschap op een outside bet plaatst wordt die potentiële winstkans bijna 1 op 2. Dit klinkt reeds een stuk interessanter. Ben je met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om in te zetten op roulette zonder dat je daarbij als speler een groot risico loopt, maar wel een mooie winst kan behalen? Dan mag het nu reeds duidelijk zijn dat de outside bets op dit vlak veruit het interessantst zijn.

img5

Bijna 50 procent winstkans

Door een inzet te plaatsen op één van de outside bets bij roulette is het mogelijk om een winstkans van zomaar even 50 procent in het vooruitzicht te stellen. Bijna, want er dient uiteraard rekening te worden gehouden met het feit dat er een nul in het speelveld is terug te vinden die als integrale verliesbeurt werkt. Met andere woorden, eender welke inzet je plaatst, wanneer de kogel terecht komt op de nul zal je, je inzet automatisch verliezen. Enige uitzondering vormt het toepassen van de En-Prison regel die (uiteraard) alleen maar kan worden geactiveerd in het geval van een outside bet. Het feit dat je bijna 50 procent winstkans hebt met een inzet op een outside bet zorgt er in combinatie met de En-Prison verzekering voor dat dit veruit de interessantste manier van inzetten is bij roulette.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>