Veel mensen vinden het fantastisch om online een gokje te wagen, maar missen toch een aantal zaken waar ze wel van kunnen genieten bij een spelletje roulette in een echt casino. Wanneer je daar namelijk roulette speelt kan je zomaar rond de tafel gaan zitten met meerdere mensen. Dit is bijzonder leuk, want op die manier heb je een beetje interactie met andere gokkers en bovendien kan je proberen om het beste in je naar boven te halen om de “concurrentie” te verslaan. In het geval van een standaard spelletje online roulette is dat uiteraard niet mogelijk, maar gelukkig bestaat er multiplayer roulette!

picture6

Hoe multiplayer roulette spelen?

In principe betreft multiplayer roulette gewoon een spelletje Europees roulette, maar in tegenstelling tot het feit dat er bij gewone Europees roulette wordt gespeeld met één speler nemen er verschillende spelers plaats aan de virtuele tafel. Dit zorgt er onder meer voor dat je gewoon met elkaar kan praten door middel van de aanwezige chatfunctie. Op deze manier kan je andere feliciteren met hun behaalde winst, maar is het eveneens mogelijk om tips te vragen aan spelers die het beduidend beter doen dan jou. Hoe dan ook is de sociale beleving door het spelen van een spelletje multiplayer roulette uiteraard veel meer aanwezig in vergelijking met de standaard roulette spelletjes op het internet.

Geen verschil in spelregels

Veel spelers die voor het eerst in contact komen met multiplayer roulette vrezen dat ze rekening dienen te houden met allerhande afwijkende spelregels. We kunnen je echter meteen geruststellen, dat is niet zo. Multiplayer roulette is eigenlijk gewoon Europees roulette, maar dan met meerdere spelers. Je favoriete strategie of systeem kan op deze manier dan ook zonder enig probleem worden toegepast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>