Vooraleer je begint aan een nieuw spelletje roulette is het altijd interessant om even stil te blijven staan bij de inzet die je gaat plaatsen. Veel spelers beginnen met een hoge inzet waardoor ze na enkele speelrondes reeds tegen een groot verlies aan kunnen lopen. Interessanter is het dan ook om te starten met een beperkte inzet waar je vooral gedurende een lange tijd mee kan blijven inzetten en dus winst kan maken. Twijfel jij ook welke inzet te plaatsen bij het spelen van roulette? Wij proberen je hier graag meer duidelijkheid in te verschaffen.

picture5

Beschikbare bedrag op je spelersrekening

Vooraleer een bepaalde inzet te kiezen om roulette te spelen is het belangrijk om even een blik te werpen op je spelersrekening. Het saldo dat daarop voor handen is zal namelijk voor het overgrote merendeel bepalend zijn voor de inzet die je kan plaatsen. Het merendeel van de roulette spelers kiest er bovendien vandaag de dag ook voor om gebruik te maken van een strategie waarbij ze afhankelijk van winst of verlies hun inzet moeten verhogen of soms zelfs verdubbelen. Indien ook jij van een dergelijk roulette systeem gebruik wenst te maken spreekt het voor zich dat je een behoorlijk bedrag voor handen dient te hebben.

Let op de minimale inzet

Tot slot is het eveneens belangrijk om stil te blijven staan bij het feit dat er ook zoiets bestaat als low en high limit roulette. Deze versies van het roulette spel hanteren een bepaalde minimale en maximale inzet waar je, je als speler aan dient te houden. Ook op dit vlak kan het dan ook geen kwaad om op voorhand even af te tasten over welke mogelijkheden je beschikt en vooral welk risico je wenst te lopen. Hoe hoger de geplaatste inzet, des te sneller namelijk ook het mogelijke verlies kan oplopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>