Vooraleer je roulette gaat spelen zijn er een aantal zaken die je moet weten. Het is bijvoorbeeld zo dat roulette een spelletje is waar heel wat valkuilen in verscholen liggen. Roulette mag er dan om bekend staan een potentieel zeer winstgevend spelletje te zijn, een aantal vrij standaard fouten die door de speler gemaakt kunnen worden kunnen daar op het einde van de rit anders over beslissen. Neem nu bijvoorbeeld de inzet die wordt geplaatst. Veel spelers kiezen er voor om deze iedere speelronde aan te passen. Tijdens de eerste speelronde wordt er gebruik gemaakt van een inzet van 1 euro terwijl dit de volgende ronde 3 euro is, daarna terug 1 euro en ga zo maar door. Op deze manier zit er geen enkel patroon in de inzetten waardoor je strategie op voorhand reeds gedoemd is om te mislukken. Hoe moet het dan wel? We vertellen het je graag in dit artikel!

img4

Een vaste inzet of een duidelijke variant

Wanneer we de meest populaire en duidelijk ook de meest winstgevende strategieën voor het spelen van roulette in detail gaan bekijken kunnen we niet anders dan vaststellen dat deze bijna allemaal gebruikmaken van een vaste inzet of in ieder geval een variant op een vaste inzet. Bij het Martingale systeem wordt er bij iedere speelronde die verloren gaat bijvoorbeeld verdubbeld terwijl het systeem van Fibonacci dan weer is gebaseerd op de som van de voorgaande twee inzetten. Dit maakt reeds duidelijk dat je als speler altijd ofwel gebruik dient te maken van een initiële inzet die wordt aangehouden ofwel een duidelijke variant moet spelen waarbij de inzet telkens wordt verhoogd en verlaagd indien de situatie dit vereist. Alleen op deze manier zorg je er voor dat jouw winstkansen zo hoog mogelijk blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>