Je bent er je als speler ongetwijfeld wel van bewust dat het mogelijk is om roulette op verschillende manieren te spelen. Veel mensen denken in eerste instantie echter dat er alleen maar een zogenaamde direct bet kan worden geplaatst. Gelukkig is dat helemaal niet het geval, in tegendeel. Een direct bet is wel een bijzonder populaire inzet, niet in het minst omdat je bij winst kan rekenen op een spectaculaire uitbetaling. Dit neemt echter niet weg dat er uiteraard ook heel veel risico’s aan verbonden zijn.

Wat is nu namelijk de kans dat de kogel precies op het door jou gekozen getal terechtkomt? Om dus maar meteen een antwoord te geven op de gestelde vraag, het klopt inderdaad dat inzetten op een direct bet steeds gepaard gaat met een niet onaanzienlijk risico. De uitbetaling is er bij winst echter ook naar.

Winstkans vergroten met een roulette strategie

Zoals reeds aangegeven ben je als speler helemaal niet verplicht om roulette te spelen door in te zetten op een direct bet en kan je er bijvoorbeeld ook voor opteren om op één van de diverse outside bets te spelen. Wanneer je toch graag die spectaculaire winst van een direct bet in de wacht wenst te spelen zijn er verschillende roulette systemen die je daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de ‘One Hit Wonder’ strategie.

Een dergelijk systeem is specifiek ontwikkeld voor mensen die alleen maar genoegen wensen te nemen met de meest optimale winst die tijdens een spelletje roulette kan worden verworven. Ondanks het feit dat een inzet plaatsen middels een direct bet dus steeds gepaard gaat met bepaalde risico’s moet het toch gezegd dat er ook een zeer degelijke winst mee kan worden verkregen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>