Voor wie het nog niet kent of niet heel goed, let op! We gaan het hier even haarfijn maar zo kort mogelijk voor je uitleggen. Je hebt gelijk als je vermoedt dat dit roulette spel te maken heeft met 2 balletjes, in plaats van 1. Maar dat is niet alles!

Wat is er veranderd?

Aan de schijf is niets veranderd, behalve bovenaan. Daar zit een mechanisme, een apparaat, dat, zodra de croupier op een knop drukt, 2 balletjes vlak na elkaar het ronddraaiende wiel in schiet. De croupier gooit dus zelf niet meer het balletje in het wiel. Dit houdt in dat je bij dit spel de roulette strategie The Dealers Signature niet meer kunt toepassen. Qua nummers bestaat het ook gewoon nog uit 36 vakjes van 1 tot en met 36. Je kunt nog steeds dezelfde bekende inzetten plaatsen en is het doek hetzelfde gebleven. Ook is er nog steeds dezelfde bekende groene 0.

De vraag was: wat is er veranderd?

Ah. Ja. Maar voordat je wil weten wat er is veranderd, wou je misschien eerst weten wat er hetzelfde was gebleven. Je weet dus al dat er 2 balletjes door een apparaat worden ingeschoten. Dat is al anders. Maar omdat de kans nu 2 keer zo groot is dat er een bepaald getal valt, is er natuurlijk wel heel wat spannends gebeurd met de uitbetalingen!

De uitbetalingen

Beide balletjes

Als je je fiches inzet op rood of zwart, even of oneven, 1-18 of 19-36, dan zullen beide balletjes op jouw inzet terecht moeten komen. Gebeurd dit, dan krijg je 3 keer het bedrag van je inzet, plus natuurlijk je inzet zelf. Ook wanneer je inzet op kolommen of dozijnen moeten beide balletjes op jouw inzet terecht komen. Is dit het geval, dan krijg je 8 keer je inzet terug, plus je originele inzet.

Één balletje

Valt er op de volgende inzetten 1 balletje, dan heb je ook winst:

(Plein) Inzet op 1 getal – je krijgt 17 keer je inzet terug
(Split) Inzet op 2 nummers – je krijgt 8 keer je inzet terug
(Street) Inzet op 3 nummers – je krijgt 5 keer je inzet terug
(Corner) Inzet op 4 nummers – je krijgt 3,5 keer je inzet terug
(Line) Inzet op 6 nummers – je krijgt 2 keer je inzet terug

Als in bovenstaande situaties beide kogels op jouw inzet terecht komen, dan krijg je het dubbele uitbetaald, plus nog één keer je eigen inzet erbij.

Opletten!

Bij de volgende 2 situaties geldt er iets bijzonders:

1. Two balls on any number

Dit houdt in dat je op meerdere nummers hebt ingezet. Als beide balletjes op één van jouw nummers terecht komen, dan krijg je die inzet 35 keer uitbetaald.

2. Jackpot

Stel je zet maar op 1 nummer in en beide balletjes vallen precies op jouw nummer? Dan krijg je die inzet 1300 keer uitbetaald!

Nu heb je kennis gemaakt met Double Ball Roulette! Lijkt het je wat? Laat je het ons weten? In elk geval graag gedaan en een fijne dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>