Iedereen heeft ongetwijfeld wel al eens één van de klassieke roulette strategieën uitgeprobeerd, maar heb je ook al eens gehoord van de James Bond strategie? Waarschijnlijk niet. Zoals iedereen die naar de James Bond films heeft gekeken evenwel wel weet is James Bond niet alleen dol op vrouwelijk schoon, maar ook op het regelmatig wagen van een gokje aan een roulette tafel. Omwille van deze reden hebben enkele ervaren spelers en fans van James Bond er voor gekozen om een heuse roulette strategie naar de onbetwistbare actieheld te vernoemen. Ben jij ook benieuwd hoe deze strategie precies in z’n werk gaat? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten in dit artikel!

picture8Inzetten met 20 euro per speelbeurt

Om de James Bond strategie toe te kunnen passen dien je rekening te houden met een inzet van 20 euro per beurt. Dit zorgt er meteen wel voor dat een bepaalde doelgroep wordt uitgesloten. Lang niet iedereen is er namelijk zomaar voor te vinden om een inzet te plaatsen van minimaal 20 euro, in tegendeel. De 20 euro wordt evenwel niet op één enkele inzetmogelijkheid geplaatst. We splitsen de inzet dan ook op in drie delen. 1 euro plaatsen we op de nul, 5 euro wordt geplaatst op de sixline 13-18 en 14 euro wordt geplaatst op de reeks 19-36. Op deze manier wordt het risico meer dan afdoende gespreid en kan je ondanks een vrij beperkte inzet toch binnen enkele inzetbeurten veel geld verdienen. Let op, deze strategie baseert zich op Europees roulette en dus niet op de Amerikaanse variant waarbij een extra nul in het speelveld is terug te vinden.

Winstkansen met de James Bond strategie

Eén van de knapste koppen uit onze geschiedenis, namelijk Einstein heeft ooit gezegd dat er maar één manier is om te winnen met roulette, namelijk door het maken van een wiskundige rekensom. Dat is precies wat er wordt gedaan wanneer je gebruik maakt van de James Bond roulette strategie. Door in te zetten volgens de strategie wordt er uiteindelijk namelijk op 25 van de 37 getallen ingezet. Dit zorgt er voor dat je als speler bij roulette over een officiële winstkans beschikt van zomaar even 67,6 procent. Het voordeel van het huis gaat hiermee dan ook definitief verloren.

Hoeveel winst maken met de James Bond strategie?

Dat de winstkans van jou als speler meer dan aanzienlijk is wanneer je er tijdens het spelen van roulette voor kiest om gebruik te maken van de James Bond strategie mag ondertussen wel duidelijk zijn, maar hoeveel winst kan je op deze manier precies behalen? Wanneer de kogel uiteindelijk op een getal tussen de 19 en 36 valt beschik je als speler over een winst van 8 euro. Valt de kogel tussen de 13 en 18, dan bedraagt de winst 10 euro. In het geval de kogel op de nul terechtkomt heb je een winst van 23 euro. Let op, het betreft hier wel degelijk de winst die wordt geboekt buiten de geplaatste inzet. Valt de kogel dan toch onverhoopt op één van de getallen buiten de door jou geplaatste inzetten? In dat geval gaat het volledige bedrag van 20 euro verloren. De kans dat dit evenwel meerdere speelbeurten na elkaar gebeurt is uiteraard bijzonder klein.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>