Een groot misverstand in de wereld van gokken is wel dat je groots moet inzetten om ook groots te kunnen winnen. Dit is absoluut niet waar, maar je moet natuurlijk wel het geluk aan jouw zijde hebben als je groots wilt winnen. Het is immers geen spel waarbij goed denkwerk je verder gaat helpen. Het heet niet voor niets ‘gokken’. Wist jij dat je met een inzet van slechts 10 cent een bedrag van enkele honderden euro’s binnen kan halen?

Het kost wel wat tijd natuurlijk

Het is helaas niet zo dat je er met één keer inzetten bent, maar als je een dag hebt waaraan het geluk aan jouw zijde lijkt te staan, dan is het zeker niet onmogelijk. Sterker nog, in het verleden is het vaker voorgekomen dat iemand met honderden euro’s vertrok met een inzet van slechts een dubbeltje. Het gaat erom dat je het lef hebt om op een enkel cijfer in te zetten. Het is dus niet de bedoeling om in te zetten op bijvoorbeeld rood of zwart. Als je 10 cent inzet op, bijvoorbeeld, nummer 23, dan kan je je inzet 36 keer winnen. Als dit je lukt voordat je 36 keer 10 cent hebt ingezet, dan heb je winst! Zo speel je rustig verder met je dubbeltjes tot je een flink bedrag hebt gewonnen.

Het kan niet overal

Een inzet van 10 cent is natuurlijk erg laag als het om roulette gaat en het kan dan ook niet overal. Vooral beginners vinden deze manier van spelen erg prettig, op de eerste plaats omdat er geen grote bedragen hoeven te worden geriskeerd en op de tweede plaats omdat het lijkt alsof de winstkans veel groter is dan wanneer er wordt ingezet op rood of zwart. In feite is dit natuurlijk niet zo, maar je hebt wel 36 maal de kans om winst te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>