Er wordt wel eens gezegd dat je het jezelf als speler tijdens het spelen van een spelletje roulette zo moeilijk maakt als je zelf wil. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor een spelletje Frans roulette. Tijdens het spelen van deze versie van het roulette spel zal het je in ieder geval opvallen dat alle termen en inzetmogelijkheden in het Frans worden aangeduid. Dit zorgt er voor dat je enkele begrippen maar beter even uit het hoofd kan leren. Eén van de mogelijkheden waar je bij het spelen van Frans roulette over beschikt zijn de zogenaamde ‘Chances Simples’. Het betreft hier eenvoudige inzetmogelijkheden die je voorzien van een uitbetaling van 2 tegen 1 (bij andere roulette soorten “even chances” genoemd). Welke mogelijkheden dit precies zijn kom je nu te weten.

Keuze uit verschillende Chances Simples

De Chances Simples zijn dus de eenvoudigste kansen waar je bij het spelen van Frans roulette op kan inzetten, maar welke kansen zijn dat dan precies? Zeer eenvoudig. We onderscheiden op dit vlak de mogelijkheden om in te zetten op bijvoorbeeld de kleuren rood of zwart, maar ook even en oneven getallen. Daarnaast kan er uiteraard ook ingezet worden op een reeks van getallen, bijvoorbeeld het zogenaamde Manque (1 tot en met 18) of Passe (19 tot en met 36). Deze verschillende inzetmogelijkheden hebben allen één niet onbelangrijk aspect met elkaar gemeen, namelijk dat ze je bij winst als speler voorzien van een uitbetaling van twee tegen één. Op deze manier kan je met een beperkt risico toch nog steeds een aantrekkelijke winst per speelronde behalen en dat is uiteraard waar het allemaal om draait.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>