Niet alleen Nederlanders, maar iedereen over de hele wereld heeft er last van: slordigheid, vergeetachtigheid en voornamelijk allergie voor dieven. Wat is toch het internationale middel hiertegen? Het is op de markt gekomen en er zijn al 4,5 miljoen wereldwijd van verkocht én het is nog betaalbaar ook!

We verliezen wel eens wat
De oplossing is het nieuwe snufje: TrackR. Een GPS zendertje dat klein en handig in gebruik is door bijbehorende app. Waar is dit dan precies voor te gebruiken? Nou, denk aan de auto. Niet alleen wanneer deze gestolen is, maar ook als je niet meer weet waar je de auto geparkeerd hebt bijvoorbeeld. Gebeurd de besten onder ons. Of laat je wel eens de deur open staan en loopt je kat weg? Uren, dagen of weken gezocht? Hoe fijn zou het dan zijn als je even aan kon bellen bij de mensen die jouw kat net iets te leuk vonden? Nu gebeurd het natuurlijk bijna nooit dat we de dames onder ons kun sleutels weer eens zijn verloren, ergens in het hele..hele huis. En zo kunnen we doorgaan. Dit handige kleine stukje technologie is in elk geval niet kwijt te raken, al zou je willen.

Maar het bestaat toch al?
Deze technologie bestaat absoluut al heel lang, maar niet in deze kleine vorm en zeker niet in deze betaalbare vorm. Voordat dit idee geproduceerd werd kon er een GPS systeem in bijvoorbeeld de auto geplaatst worden. Niet in de portemonnee, aan de kat, sleutels, of aan de vrouw zelf, maar in elk geval in de auto. Probleem is dat dit niet alleen in aanschaf veel geld kost, maar ook moest je er maandelijks voor betalen, als je de mogelijkheid je auto te traceren wil behouden.

Goedkoop dus veel gedoe zeker
Het neemt ongeveer 5 minuten of minder nadat je je pakket hebt uitgepakt. Je download de app, linkt de TrackR aan je app en je hoeft hem alleen nog maar ergens te verstoppen of aan te hangen. Zorg ervoor dat als je niet wil dat het gevonden wordt, zoals in je auto, dat je het kleine wondertje doelbewust een plaats geeft waar het niet te vinden is door de persoon die je eventueel later nog (supersnel) wil traceren.

Ik zal een >link< plaatsen zodat je gebruik kunt maken van de aanbiedingen die er nu zijn. Mijn persoonlijke mening? Ik bestel er zeker een paar, dat mag je gerust weten. Wie wil zo’n ding nou niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>