Veel mensen die regelmatig een spelletje roulette spelen zijn reeds bijzonder blij wanneer ze een paar tientallen euro’s op hun bankrekening kunnen bijschrijven. Het kan echter ook anders. Wat zou je er namelijk van vinden om een bedrag van 1000 euro te winnen door het spelen van roulette? Klinkt goed niet? Veel spelers denken nu waarschijnlijk dat we uit gaan pakken met een zeer complexe strategie waardoor het daadwerkelijk behalen van een dergelijke winst in de praktijk nagenoeg onmogelijk wordt. Niets is evenwel minder waar. De snelheid waarmee het bedrag van 1000 euro kan worden gewonnen is evenwel uiteraard wel afhankelijk van het startbedrag dat wordt gehanteerd. Het spreekt immers voor zich dat 1000 euro winnen met een startbedrag van 100 euro eenvoudiger is als wanneer er met 10 euro wordt gespeeld. 1000 euro winnen met roulette is dan ook vooral voor ervaren spelers mogelijk.

img2

1000 euro winnen binnen enkele speelrondes

Om er zeker van te zijn dat het risico tijdens het spelen van roulette zo beperkt mogelijk wordt gehouden raden we aan om uitsluitend in te zetten op één van de verschillende outside bets. Starten met een bedrag van 100 euro en je weddenschap op één van de outside bets winnen zorgt er voor dat je meteen tot 200 euro op je spelersrekening kan hebben staan. Wanneer je dan nog eens op een andere outside bet inzet kan dat bedrag reeds aandikken tot 400 euro. Op deze manier is het in amper 3 à 4 speelrondes mogelijk om het bedrag van 1000 euro te bereiken. Sterker nog, het bedrag van 1000 euro kan gewoon als winst worden uitbetaald waarna je alsnog over een bepaald bedrag beschikt om verder te kunnen gokken. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, 1000 euro winnen met roulette hoeft absoluut niet moeilijk te zijn!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>