Telefoon roulette is een vorm van roulette die meerdere betekenissen kan hebben. In eerste instantie kan ze bijvoorbeeld verwijzen naar een roulette spel waarbij er wordt betaald per sms of door middel van een telefoongesprek. Anderzijds kan telefoon roulette eveneens verwijzen naar een vorm van mobiel roulette waarbij er wordt gespeeld door middel van een smartphone. Ben je eveneens geïnteresseerd in het spelen van telefoon roulette? Dan is dit artikel eerst even doornemen in ieder geval beslist de moeite waard!

Betalen met je telefoon

Een eerste mogelijkheid waarbij er wordt verwezen naar telefoon roulette heeft betrekking tot een versie van roulette waarbij de betaling gebeurt door middel van een telefoon. Een storting uitvoeren om te kunnen spelen op een roulette spel kan namelijk niet uitsluitend per sms, maar ook per telefoongesprek. In het eerste geval dien je gewoon een sms te versturen waarna het bedrag in kwestie aan je telefoonrekening wordt bijgevoegd. In het tweede geval dien je dan weer te bellen en moet de hoorn zo lang blijven openliggen tot het bedrag in kwestie is voldaan. Zo is het op twee verschillende manieren mogelijk om telefoon roulette te spelen.

Mobiel roulette spelen

Er kan eveneens worden verwezen naar telefoon roulette als een vorm van mobiel roulette. Het betreft in dit geval dan ook een aangepaste vorm van het roulette spel waarbij er wordt gespeeld op een smartphone. Deze vorm van telefoon roulette is door de jaren heen bijzonder populair geworden en brengt zelfs vaak bepaalde extra bonussen met zich mee. Wanneer je graag onderweg een gokje wenst te wagen met je favoriete casinospel is het spelen van telefoon roulette dan ook een absolute aanrader.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>