Ook jij wist vast wel dat je ook op je iPad of smartphone online roulette kunt spelen. Bij mij was uiteraard ook bekend, maar tot nu toe was het er nog niet van gekomen bij Vera&John. Nu het toch koud en nat buiten is het het ideale moment om dat eens uit te proberen.

Het voordeel van mobiel spelen is dat je direct kunt inloggen op de website van het casino. Het is niet nodig om een app te downloaden of andere software. In je Chrome of Safari kun je inloggen bij Vera&John waar je direct in de speciale omgeving voor smartphone en tablet komt. Door de grote knoppen is het makkelijk om plaats te nemen aan een virtuele roulette tafel en te spelen; en dat deed ik natuurlijk.

Roulette met een lage inzet

Ik koos ervoor om deze keer met een lage inzet te spelen, hoewel je al mee speelt vanaf 10 eurocent per fiche nam ik fiches van 2 euro per stuk. Met ongeveer 10 stukjes op tafel per ronde viel de inzet best mee. Je wint hiermee 70 euro per goed gevallen nummer, iets waar ik heel blij mee was na 5 rondes niets te hebben gewonnen. Maar daarna begon het geluk te komen en won ik diverse hele getallen vlak achter elkaar waardoor ik al snel een winst had van 180 euro. Dat was verrassend makkelijk verdiend op je tablet, toen heb ik uitgelogd zodat ik later verder kan spelen met m’n geld of het alsnog kan laten uitbetalen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>