Het roulette spel is een casinospel welke er om bekend staat de speler een enorm groot en gevarieerd aantal aan inzetmogelijkheden voor te schotelen. De manier waarop je er als speler voor zal kiezen om in te zetten is sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en misschien nog wel meer in het bijzonder van het risico dat je wenst te nemen. Eén van de inzetmogelijkheden waar je bij roulette over beschikt is de zogenaamde street. Door in te zetten met een street wordt er in principe een inzet geplaatst van drie achtereenvolgende nummers. Welke nummers je hiervoor uitkiest is geheel aan jou. Je sluit de speelronde in dit geval winnend af wanneer de kogel op één van de drie door jouw geselecteerde nummers terecht is gekomen. Komt de kogel op een ander getal terecht? Dan gaat je inzet verloren.

Is inzetten met een street interessant?

Veel spelers vragen zich af of ze er nu al dan niet goed aan doen om in te zetten met een zogenaamde street tijdens het spelen van roulette. Het antwoord op deze vraag is een beetje dubbelzinnig in die zin dat er voor- en nadelen aan verbonden zijn. Het feit dat je bijvoorbeeld niet op één, maar wel op drie verschillende getallen inzet zorgt er voor dat je drie keer geld moet inleggen. Dat lijkt dus niet zo interessant, maar anderzijds is je winstkans ook wel drie keer zo groot als wanneer je slechts op één enkel getal zou inzetten. Door het inzetten door middel van een street te combineren met een inzet op één van de verschillende outside bets kan je tot slot je potentiële winstkans nog een beetje extra verhogen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>