Er zijn verschillende roulette systemen op de markt terug te vinden die je kunnen helpen om een interessante winst bij elkaar te spelen. Het Tier et Tout roulette systeem is één van deze systemen. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dan is de kans groot dat je wel al van de alternatieve naam hebt gehoord, namelijk het Garcia systeem. Het Tier et Tout roulette systeem wordt steeds gespeeld met negen eenheden. Wanneer je de eerste keer inzet maak je gebruik van één derde deel, namelijk drie eenheden. Wanneer je de inzet verliest worden de overgebleven zes eenheden ingezet. Dit zal je als speler moeten blijven herhalen tot je een aantrekkelijke winst bij elkaar hebt geboekt.

Het spelverloop bij het Tier et Tout roulette systeem

Bovenstaande klinkt uiteraard een beetje oppervlakkig waardoor we je graag een praktijkvoorbeeld willen voorschotelen. Stel, je wint de eerste speelronde (dus met een inzet van 3 eenheden). Dan is het totaal de oorspronkelijke 9 eenheden + 3 = 12. De volgende speelronde hanteer je uiteraard dezelfde inzetwijze. Dus we gaan één derde van de 12 eenheden inzetten wat neerkomt op een inzet van 4 eenheden. De speler verlies evenwel de tweede speelronde waardoor er twee derde moet worden ingezet. Het gevolg is een inzet van 8 eenheden. Wanneer je dan wint worden er opnieuw 4 eenheden bij opgeteld waardoor het totaal op 16 eenheden uitkomt en ga zo maar door. De achterliggende strategie van het Tier et Tout systeem doet een beetje denken aan de Martingale strategie. Net als dit systeem is het met het Tier et Tout roulette systeem namelijk eveneens mogelijk om in één klap alle geleden verliezen goed te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>