Het online roulette spel biedt je als speler diverse mogelijkheden aan om geld te verdienen. Hoeveel geld je precies per speelronde kan verdienen is een beetje afhankelijk van de inzet die je plaatst en vooral het risico dat je als speler wil nemen. Veel mensen vinden het namelijk belangrijk om tijdens het spelen van een roulette spel de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Dat is uiteraard interessant, maar daar staat wel tegenover dat je dan nooit de meest optimale winst zal kunnen behalen. De zogenaamde ‘En Plein’ weddenschap is een mooi voorbeeld van een inzetmogelijkheid waarmee je weliswaar heel wat risico loopt, maar die je bij winst in één klap ook een zeer mooi bedrag kan opleveren.

Groot risico, 35 keer je inzet bij winst

Het is absoluut een feit dat een ‘En Plein’ weddenschap waarbij er slechts wordt ingezet op één van de verschillende getallen uit het speelveld de nodige risico’s met zich meebrengt. Dit zorgt er voor dat het vooral een manier van inzetten is die vaak wordt toegepast door meer ervaren spelers. Het grote risico van deze manier van inzetten zorgt er wel voor dat je bij winst kan rekenen op een uitbetaling van 35 keer de origineel door jou geplaatste inzet. Zelfs een kleine inzet van bijvoorbeeld amper 1 euro kan je op deze manier meteen 35 euro opleveren.

‘En Plein’ inzetten met een strategie

Wil je graag een ‘En Plein’ inzet plaatsen en wil je de kans op winst toch zo hoog mogelijk houden? In dat geval is het altijd interessant om een roulette strategie toe te passen. Door middel van bijvoorbeeld de ‘One Hit Wonder’ strategie is het mogelijk om de slaagkans van een En Plein weddenschap aanzienlijk te vergroten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>