Verschillende meervoudige kansen tijdens het spelen van roulette zorgen er voor dat je twee keer de origineel geplaatste inzet kan winnen. Het plaatsen van een inzet door middel van een zogenaamde column is één van deze mogelijkheden. Door in te zetten door middel van een column wordt er gespeeld op een reeks van 12 nummers. Is één van deze nummers uiteindelijk het winnende? Dan zal de geplaatste inzet 2 keer worden uitbetaald. Het plaatsen van een inzet door middel van een column is in roulette behoorlijk populair. Het is namelijk voor met name beginnende spelers een uitstekende mogelijkheid om winst te maken met het spelen van roulette zonder dat er grote risico’s moeten worden genomen. Ondanks het enorme potentieel van een column tijdens het spelen van roulette is het wel zo dat er niet uitsluitend voordelen aan verbonden zijn. Je dient je immers nog steeds bewust te zijn van het risico op verlies. Alleen zo voorkom je vervelende verrassingen.

Winstkans bij inzetten met een column

Omwille van het feit dat er in één keer op twaalf verschillende nummers wordt ingezet binnen één en dezelfde speelronde spreekt het voor zich dat de potentiële winstkans aanzienlijk toeneemt. Dit neemt evenwel niet weg dat er nog steeds een kans blijft bestaan dat de inzet alsnog verloren gaat. Omwille van deze reden wordt het dan ook altijd aangeraden om bij het inzetten met een column gebruik te blijven maken van bijvoorbeeld een roulette strategie. Daarnaast is ook het inzetten van het volledige beschikbare saldo in deze situatie zeker en vast niet aangeraden. Gaat de door jouw geplaatste inzet onverhoopt immers alsnog verloren? Dan ben je verplicht om een nieuwe storting te doen indien je wenst verder te spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>