De politie heeft vorige week woensdagavond tijdens een inval in een illegaal casino in
Tijnmuiden in Westpoort een man en een vrouw aangehouden.

Al enige tijd werd het pand door de politie in de gaten gehouden vanwege aanwijzingen die ertoe leidde dat er illegale kansspelen plaatsvonden. Ook werd er rekening mee gehouden dat er zich wapens en harddrugs in het pand bevonden.

Inval
Tijdens de inval rond 23:00 uur vond er een illegaal pokertoernooi plaats. Er waren in totaal dertig personen aanwezig, waarvan er twee zijn opgepakt. De twee worden ervan verdacht de organisatoren te zijn de illegale wedstrijden. Er is nog een derde persoon die ervan verdacht wordt te facilitator te zijn, vanwege het beschikbaar maken van de ruimte voor deze aangelegenheden. Na een onderzoek in een woning van één van de verdachten, werden er ook nog duizenden euro’s aan contanten gevonden en in beslag genomen.

Drugs
Tevens werden er, naast de ontdekking van het toernooi een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen in het pand. Dit is in beslag genomen. Het onderzoeksteam wil naast het spelen van illegale kansspelen en het vinden van de harddrugs nog rekening houden met het witwassen van onterecht verkregen vermogen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>